Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
BEIJING DEVICT ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Ltd ιδρύθηκε το 2006, και επένδυσε NINGBO DEVIE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Ltd το 2014. Είναι επαγγελματίας κατασκευαστής για την ανάπτυξη και την κατασκευή υψηλού επιπέδου ευφυή απομακρυσμένη βάρκα με υψηλής τεχνολογίας. Με μια ιστορία πάνω από 10 χρόνια για την παραγωγή υψηλής ποιότητας απομακρυσμένου σκάφους δόλωμα με μάρκα "DEVICT" στον κλάδο της αλιείας, και σύμφωνα με την αρχή της "επαγγελματικής, επικεντρωθεί & να κερδίσει με την τεχνολογία", DEVICT έχει ωθήσει πολλά κορυφαία σκάφη δόλωμα στην αγορά , και έχτισε το διεθνές της σήμα στην ευρωπαϊκή αγορά, κερδίζει επίσης τη μεγάλη φήμη σε όλο τον κόσμο.

Με βάση το μεγάλο σκάφος απομακρυσμένης δόλωμα έργου, DEVICT έχουν δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ολοκληρωμένη Ε & Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες μετά την πώληση. Η ομάδα τεχνολογικής ανάπτυξης της εταιρείας διαθέτει πλούσια εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή των σκαφών και την τεχνολογία για έξυπνα απομακρυσμένα σκάφη. Έχει τις ικανότητες στον σχεδιασμό λογισμικού και την παραγωγή ηλεκτρονικών χαρτονιών. Θα μπορούσαμε να προσφέρουμε υπηρεσίες OEM ή ODM για την ανάπτυξη πολλών ειδών απομακρυσμένων σκαφών δολωμάτων και ευφυών απομακρυσμένων σκαφών για να καλύψουμε διάφορες απαιτήσεις της αγοράς σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, οι επιχειρηματικές γραμμές της εταιρείας επεκτείνονται από την πρωτότυπη βιομηχανία αλιείας σε πολλούς νέους κλάδους της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας του περιβάλλοντος, της υδρολογίας, του επαγγελματικού ανιχνευτή σόναρ, της έξυπνης περιπολίας και της έξυπνης διάσωσης στο νερό ... Παράλληλα με την άνοδο της ζήτησης στην αγορά, η προοπτική ανάπτυξης των επιχειρήσεων θα είναι ευρύτερα στο μέλλον.

Η προηγμένη έξυπνη τεχνολογία, τα σταθερά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, το υλικό υψηλής ποιότητας των σκαφών με πλαστικό μηχανικό ABS, το σχεδιασμό δομών επιστημονικών σκαφών, η πολύχρωμη εμφάνιση με τέλεια απόδοση προϊόντων, αποτέλεσε τα κυριότερα πλεονεκτήματα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του έξυπνου απομακρυσμένου σκάφους "DEVICT" στην αγορά ... Θα είναι το ισχυρό θεμέλιο για την εγγύηση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης της εταιρείας στο μέλλον, μαζί με την ισχυρή παραγωγή που διατίθεται γύρω από το Ningbo και την ομάδα των εργαζομένων με ισχυρές δυνάμεις συνοχής και ανταγωνιστικές ικανότητες.

Η ισχυρή βιομηχανία ενισχύει την εθνική δύναμη είναι το όνειρο για κάθε κινεζικό λαό και κάνει το έξυπνο σκάφος "DEVICT" να γίνει ο ηγέτης σε όλο τον κόσμο στο μέλλον, είναι επίσης το όνειρο για κάθε μέλος της DEVICT ...

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Το ίχνος κάθε νέου προϊόντος βαρκών δολώματος DEVICT στη γεννημένη εντελώς ανάπτυξη της επιχείρησης επίδειξης DEVICT.

 

 

Το 2005:

Μετά από να τελειώσει το σχέδιο φορμών για το ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ baitboat, άρχισε να εξετάζει την αγορά.

 

Το 2008:

Η ΜΟΝΟ βάρκα δολώματος, το ΜΟΝΟ δόλωμα βάρκα-3 ΤΣΕ και το ΚΑΤΑΜΑΡΆΝ baitboat άρχισαν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέρη που έκαναν στην Κίνα, και αρχίζουν να εξετάζουν την κινεζική εγχώρια αγορά επίσης.

 

Το 2010:
Η επιχείρηση DEVICT άρχισε τη λειτουργία εμπορικών σημάτων στην αγορά, και κάνει το seriation προϊόντων με τα διάφορα πρότυπα με τη διαφορετική δυνατότητα για την επιλογή. Σαν κύριο σημείο, DEVICT αρχίζει να αναπτύσσει την κινεζική και υπερπόντια αγορά που συγχρόνως ενεργεί ως επαγγελματικός κατασκευαστής για να παραγάγει τη βάρκα δολώματος αλιείας με το εμπορικό σήμα «DEVICT».

 

Το 2011:
Η ενσωματωμένη ανάγκη απαίτησης της αγοράς και ανάπτυξης επιχείρησης, η βάρκα δολώματος Smono αρχίζει να σχεδιάζει και μετά από περισσότερο από τη δοκιμή 1 έτους, μπήκε στην αγορά στο μέσο του 2012.

 

Το 2011:
Όλα τα ηλεκτρονικά μέρη που assort με DEVICT η βάρκα δολώματος αλιείας είναι όλες με υψηλό - προϊόντα ποιοτικών εμπορικών σημάτων, ή καμένος από DEVICT το τμήμα ανάπτυξης κάτω από το διεθνές πρότυπο.

 

Το 2012:
Έναρξη για να αναπτύξει τη βάρκα δολώματος τηλεχειρισμού Scata προκειμένου να επεκταθούν περισσότερες αγορές και να το ωθήσει εξεταστική αγορά αργότερα το 2013.

 

Το 2013:
Με βάση το ίδρυμα της παρούσας βάρκας δολώματος τηλεχειρισμού, DEVICT που αρχίζει αναπτύσσει τη μακρινή βάρκα με την ισχυρή κινητήρια δύναμη με την ευφυή δυνατότητα για να συναντήσει τον τομέα καινούργιων αγορών που χρησιμοποίησε για την έρευνα των νερό-πόρων & υδρογεωλογίας, τη προστασία του περιβάλλοντος νερού και την υδατοκαλλιέργεια.

 

Το 2013:
Ο κορυφαίος ελεγκτής ταχύτητας DEVICT με τα ιδιόκτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας βγαίνει και αρχίζει χρησιμοποιημένος σε DEVICT τη βάρκα δολώματος αλιείας.

 

Το 2014:
Αρχίστε την ανάπτυξη προγράμματος «του ρομπότ αλιείας DEVICT» που με τη λειτουργία ανιχνευτών ΠΣΤ και ψαριών από κοινού.

 

Το 2015:
Η ώριμη βάρκα δολώματος τηλεχειρισμού Scata άρχισε να αναπτύσσει την παγκόσμια αγορά.

 

Το 2015:
Αφότου άρχισαν περισσότερο από 2 έτη ανάπτυξης, η υψηλή μακρινή βάρκα δυνατότητας με την ισχυρή κινητήρια δύναμη και η ευφυής δυνατότητα χρησιμοποιημένος στην ερευνητική αγορά υδρογεωλογίας και τα τεχνικά στοιχεία του όλα απαριθμούνται στον κορυφαίο σε αυτήν την βιομηχανία σε όλο τον κόσμο.

 

Το 2016:
Μετά από περίπου 2 έτη ανάπτυξης, «το ρομπότ αλιείας DEVICT» αρχίζει να αντιμετωπίζει την αγορά. Το κυριώτερο σημείο είναι όχι μόνο ΠΣΤ + λειτουργία ανιχνευτών ψαριών, αλλά και στην αυτόματα κρουαζιέρα και «το ένας-κλειδί του πίσω στο σπίτι» λειτουργήστε. Του το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πυρήνων μεταξύ των παρόμοιων προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

 

Το 2016:

Μετά από περισσότερο από την ανάπτυξη 1 έτους και δοκιμή, η αβούρτσιστη μηχανή που χρησιμοποίησε στην έναρξη βαρκών δολώματος DEVICT για να εξετάσει την αγορά. DEVICT γίνεται ο ηγέτης για να χρησιμοποιήσει πάλι τη νέα τεχνολογία στη βάρκα δολώματος, η οποία είναι ο ηγέτης στην εφαρμογή για 2.4Ghz & την μπαταρία λίθιου στο παρελθόν…

 

Το 2017:
Μετά από της περισσότερης από 1,5 ετών δοκιμής και την πρακτική στην αγορά, ο ΑΥΤΌΜΑΤΟΣ ΠΙΛΌΤΟΣ DEVICT & το ΡΟΜΠΌΤ ΑΛΙΕΊΑΣ DEVICT ωθούνται στην αγορά μετά τον Αύγουστο του 2017 με την πολύ ώριμη λειτουργία και το εξανθρωπισμένο σχέδιο. Θα μπορούσε να είναι χρήση με τον οδηγό χαρτών GOOGLE, που δελεάζει & που πλέει με την αυτόματη ναυσιπλοΐα, με τον έλεγχο ταμπλετών ή smartphone από APP με το αρρενωπό ή IOS σύστημα, ανιχνεύοντας το κατώτατο σημείο ψαριών και νερού κάτω από το βάθος νερού 80M… όλα φαίνονται τόσο φανταστικά για την αλιεία!

 

Το 2017:
Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα στην ευφυή ανάπτυξη τεχνολογίας. Θα μπορούσε όχι μόνο να αναπτύξει και να κατασκευάσει όλα τα ηλεκτρονικά μέρη για τη βάρκα δολώματός μας, αλλά και ανέπτυξε μια νέα γραμμή παραγωγής σειράς στην τηλεκατευθυνόμενη ευφυή βάρκα που χρησιμοποίησε ευρέως στην υδρογεωλογία, τη προστασία του περιβάλλοντος, την επιθεώρηση περιπόλου στο watersurface και την ανίχνευση κάτω από το νερό…

 

 

Beijing Devict Technology Co.,Ltd Beijing Devict Technology Co.,Ltd Beijing Devict Technology Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : DEVICT

Αριθμός Υπαλλήλων : 11~50

Ετήσιες πωλήσεις : $1 million-US$2.5 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας rc βάρκα δολώματος αλιείας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας rc βάρκα δολώματος αλιείας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας rc βάρκα δολώματος αλιείας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας rc βάρκα δολώματος αλιείας για τις πωλήσεις